info@musikquizzer.dk

Bestem selv temaet

Alle elsker en god musikquiz

Musikquiz med tema

Alle elsker en god musikquiz – og legen kan være endnu sjovere, hvis spørgsmålene ligger inden for en ramme, der omfavner et særligt tema. Eksempelvis kan julefrokosten i zoo passende byde på en musikquiz, hvor temaet er ‘dyr’ – altså hvor enten kunstner eller sangtitel refererer til dyreriget. Ligeledes er det oplagt at anvende geografi som tema for musikquizzen til firmafesten i et rejsebureau.

Hvis temaet var farver, kunne et spørgsmål eksempelvis lyde:

2016 blev endestationen for en mand, der trods sine beskedne 157 cm har haft en markant indflydelse på musikscenen – inden for så forskellige stilarter som R&B, soul, funk, rock og blues. Vi skal have titlen på et af hans største hits, der kommer her. [Svar: Purple Rain]

Bonusspørgsmål: Det er naturligvis Prince, der står bag denne klassiker. Den lille guitarvirtuos erklærede i begyndelsen af det nye årtusinde, at han nu bekendte sig til en anden trosretning – hvilken? [Svar: Jehovas vidner]

Du finder en række forslag til forskellige kategorier for din musikquiz her.

Bestil musikquizzen hos os

Vi har stor erfaring med at designe musikquizzer, hvad enten det skal være blandede bolsjer, et helt stramt tema – eller noget midt i mellem. Hvis du også gerne vil have nogle spørgsmål, der går på almen viden, kan dette også inkorporeres i quizzen – ligesom vi kan medtage elementer fra film og tv i ønsket omfang. Du kan læse mere om de forskellige måder, hvorpå man normalt dyster i musikquizzens ædle disciplin her.

Kontakt os for mere information

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål – du kan enten skrive direkte til os på info@musikquizzer.dk, eller udfylde kontaktformularen herunder: